Hvem kan bruke Aurum®Xtra stomiposer?

placeholder-3

Muligheten til å kaste stomiposen rett i toalettet gir en frihet i form av en praktisk og tidsbesparende løsning ved poseskifte. Samt at det også er meget hygenisk. Alle som kan bruke en lukket pose og en flat plate, kan bruke Aurum®Xtra «Rett i do posen»

Allerede i 1996 laget Welland Medical de første stomiposene som kan spyles ned i toalettet, og fortsatt er det de eneste stomiposene i verden som har denne funksjonen.

Posene har gått gjennom omfattende testinger internt, og det er foretatt testinger basert på UK and international standards conducted at the Water Research Council, Swindon, UK.

Posen er nøye testet, og kan spyles ned i alle toaletter som tillater bruk av toalettpapir.Disse inkluderer: Vannklosett, vakumtoalett, bærbart toalett og septiktanker.

Den innerste posen og stomiplaten er laget av naturvennlige og biologisk nedbrytbare stoffer. Bakteriene i kloakksystemet vil bryte ned alle de tre komponentene som posen består av. Nedbrytelses prosessen tar like lang tid som for vanlig avføring.

Vi har snakket med en av våre fornøyde brukere, som har fått et enklere liv med Aurum®Xtra «Rett i do posen»

Det er fem år siden jeg fikk stomi etter endetarmskreft. Aurum Xtra «rett i do posen» synes jeg er det beste produktet for meg, og jeg står for det jeg sier, da jeg har prøvd mange forskjellige stomiprodukter tidligere.

Ikke blir jeg sår rundt stomien, og posen kan jeg kaste rett i do.

Det er også mye lettere når jeg er på besøk. Da tar jeg ytterposen i en pose, sprayer litt deodorant for luktfjerning i posen, knyter igjen og legger den i veska. Jeg slipper da å gå ut med stomiposen.

Eksempel: Min mor bor i blokk uten sjakt. Før når jeg var på besøk til henne, måtte jeg gå ned flere trapper til søppelkassene for å kaste stomiposene, det slipper jeg nå.

Tone Elvik (63år)

 

GÅ TIL PRODUKT »